top of page

DESPRE NOI

Pele Service - reparatii mecanice auto multimarca

Service auto autorizat de Registrul Auto Român

și este membru în rețeaua AutoCheckCenter.

 

Serviciile oferite de Pele Serv Impex sunt dintre cele mai bune. Profesionalismul și seriozitatea sunt trăsături care ne caracterizează. Fiecare client are parte de o atenție deosebită, specifică nevoilor pe care acesta le are, de la recepția mașinii în service până la predarea ei reparată. 

 

Pele Serv Impex se bucură de numeroși parteneri - furnizori.

Alegerea pieselor și a consumabilelor se face întotdeauna în funcție de calitatea oferită de aceștia, precum și de promtitudinea livrării.

Asociatia specialistilor Auto din Romania
Registrul Auto Roman
AutoCheckCenter
Autonet
Pele Service Vladimirescu
Pele Serv Impex - nou punct de lucru în localitatea Vladimirescu, jud. Arad, pe str. Gării 63B. Noul spațiu amenajat modern dispunde de dotări noi în domeniul reparațiilor auto
precum și o stație ITP modernă.
De la reparații la sistemele de direcție, frânare, suspensie la reparații motor, toate operațiile pot fi executate la cele mai înalte standarde.
Vă așteptăm în service-ul nostru, unde vă promitem o ambianță plăcută
în așteptarea finalizării reparației.

Reţeaua de ateliere auto independente AUTO CHECK CENTER, din care face parte și Pele Serv Impex funcţionează pe baza conceptului de service aparţinând în totalitate societăţii ATR International AG Germania. Pentru România, drepturile de utilizare a licenţelor pentru marca AUTO CHECK CENTER aparţin firmei Autonet Import SRL.

În Europa peste 600 de ateliere auto fac parte din reţeaua de mare succes, care a pornit în 2001 în Germania.

 

Caracteristici: o imagine unitară, orientare spre client, echipare şi cunoştinţe corespunzătoare pentru reparaţiile efectuate în atelier, ordine, disciplină, curăţenie şi o relaţie bună de parteneriat cu AUTONET.

A24 ROAD PATROL este o companie de asistența rutieră cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european.

Rețeaua A24 numără peste 600 de parteneri la nivel național  și peste 42.000 la nivel european, ditre care și Pele Serv Impex.

Întreaga activitate este coordonată de centrul operațional și logistic din Cluj-Napoca.

A24 oferă și prestează servicii de asistență rutieră pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice.

Asistența rutieră A24 te ajută în caz de pană sau accident prin depanare la locul incidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service, pe durata căreia îți oferim mașină la schimb sau cazare, iar dacă nu reușim să-ți reparăm mașina în 48 ore, efectuăm repatrierea vehiculului și a persoanelor.

bottom of page