top of page

SERVICII

Arad -  0728 038 2120727 366 005

Știați că...

- Filtrul de habitaclu care nu este schimbat la timp poate cauza diverse alergii sau boli?

- Este bine să se facă un reglaj de direcție la fiecare înlocuire sezonieră de anvelope?

- Este bine să înlocuiți și cureaua de accesorii împreună cu rolele acesteia atunci când se înlocuiește kitul de distribuție?

ATF PROFFESIONAL

LINE EXCHANGE MACHINE

ANVELOPE

1543301648PointSPartner.jpg
Diagnoză computerizată
Pele Serv - Service auto Arad

Orice reparație are nevoie de o diagnoză corectă. Diagnosticarea făcută de noi se bazează pe echipamente profesionale, specifice fiecărei mărci auto. Diagnosticarea computerizată nu înseamnă doar citirea și resetarea erorilor, ci și eliminarea lor.

Pele Serv - Service auto Arad

Confortul în habitaclul mașinii este important. De aceea, este bine, periodic, să se facă o verificare a instalației de climatizare. Fie că e vreo defecțiune a sistemului sau e vorba doar de o completare a agentului de răcire, puteți apela cu încredere la noi pentru remedierea problemei. Trebuie să țineți cont și de sănătatea dvs, de aceea, nu neglijați înlocuirea filtrului de habitaclu cât mai des posibil, de asemenea și dezinfectarea sistemului de ventilație.

Servicii climă
Pele Serv - Service auto Arad

Dacă ați montat anvelope noi, sau ați făcut schimbarea anvelopelor de sezon, sau dacă simțiți ceva deosebit în timpul rulării pe șosea, este indicat să faceți un reglaj de direcție/geometrie a roților. Doar așa veți avea siguranță pe șosea, iar anvelopele vor rezista timp mai îndelungat.

Este bine să faceți cel puțin o verificare a geometriei ori de câte ori ați lovit cu roata o bordură sau o groapă, ați înlocuit elemente la sistemul de direcție sau mașina dvs a fost implicată într-un accident.

Reglaj direcție
Reglaj direcție
Mecanică
Pele Serv - Service auto Arad

Echipele de mecanici de la Pele Serv sunt capabile să execute reparații mecanice la orice model auto. Indiferent că este vorba de revizie de ulei și filtre, de sistemul de direcție, de sistemul de suspensie sau motor, avem atât calificarea, experiența cât și dotarea necesară să rezolvăm orice defecțiune.

Ulei nou (stânga), ulei 42,000km (dreapta)

NOU

Servicii roți - vulcanizare, echilibrare, hotel de roți
Vulcanizare Pele Service Vladimirescu.png

PELE SERVICE Vladimirescu este locul unde mașina ta are parte de toate serviciile. De aceea, am ieșit în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu servicii roți: de la vulcanizat și echilibrat pană la serviciul hotelier pentru roți între schimburile sezoniere.

Pele Serv Impex- Ulei cutii viteze automate

ATF PROFFESIONAL

LINE EXCHANGE MACHINE

Mașina ta are cutie de viteze automată?

- Uleiul în cutia de viteze automată se schimbă la fiecare 60,000 km.

- Schimbarea uleiului se face complet, niciodată parțial.

- Filtrul de ulei si baia (după caz) trebuie schimbate odată cu uleiul.

Pele Serv Impex- Ulei cutii viteze automate

0727 366 005

PROGRAMĂRI

Schimb complet de ulei la cutiile de viteze automate cu spalare
Ulei CV Pele Service Vladimirescu.png

Datorită solicitărilor mecanice și termice, uleiul își pierde treptat proprietățile de ungere. De aceea este indicat ca la fiecare 60,000 km să fie schimbat în totalitate. Pentru a fi schimbat în totalitate, folosim un parat profesional, care pe lângă înlocuirea uleiului, face și spălarea cutiei de viteze.

Cum procedez?

Dacă vrei să îți repari mașina la noi e foarte simplu: nu trebuie să pierzi timp alergând după piese. De asta ne ocupăm tot noi. După constatarea pe care o facem mai întâi, se eliberează o ofertă de preț: atât pentru piese, cât și pentru manoperă. Programarea se poate face la recepția de la sediu, sau telefonic. Poți să bei o cafea gratuit în timp ce aștepți terminarea reparației, sau ești anunțat telefonic când aceasta este încheiată. Simplu!

0741 242 698
0721 256 587
0725 549 380

I T P

Oferim service, mentenanță și consultanță completă pentru instalația de climatizare a autoturismelor:


 - Reparații conducte și furtune
- Întreținere sau înlocuire pentru orice componentă a sistemului A/C

Pele Serv - Service auto Arad

Fisuri sau conducte rupte în instalația A/C?

Nici o problemă, noi avem soluția.

Reconstruim conducte A/C
IMGP1538
IMGP1536
IMGP1537
IMGP1535
bottom of page